Automatizari usi industriale | RG Design

Automatizari usi industriale

CUMPARA ONLINE

AUTOMATIZARI DE USI DE GARAJ INDUSTRIALE

Va prezentam mai usi cateva exemple de automatizari de usi industriale. Aceste automatizari tin seama de modul in care se folosesc diferitele usi industriale, dar exista atat de multe utilizari pentru usi industriale incat este recomandat sa va consultati cu noi pentru a putea stabili detaliile necesare unei automatizari de usi industriale.

WA 400

Automatizare pentru usi sectionale grele (pana la 600 kg) si 7 m inaltime. Tehnologie flexibila peste 11 versiuni de motorizare.

Disponibil cu trei sisteme diverse de deblocare manuala de urgenta: cu coarda, cu manivela sau cu lant pentru a oferi intotdeauna cea mai buna solutie pentru orice tip de automatizare.

Compact si puternic: cuplu pana la 140 Nm; Viteza pana la 24 Rpm.

Siguranta: conform cu cele mai recente standarde si directive Europene in materie de tehnologie sisiguranta.

Instalare rapida in orice ambient.

 

Automatizare Sumo

Automatizare usi sectionale industriale de maxim 35 mp. Programare usoara, poate fi montat de asemenea ca si automatizare pentru usi culisante industriale (usi suspendate, cu sina montata la partea superioara). Functioneaza la 24 Vcc. Inlcus: panou comanda cu butoane.

Automatizare Rondo

Rondo – automatizare pentru grilaje cu forta de ridicare 130-180kg, cu panou de comanda inclus. Optional, se pot adauga accesorii pentru automatizari precum: fotocelule, lampa semnalizare, selector cu cheie, tastatura acces, etc.

 

Telefon

captchaMagazinele noastre