Usi garaj rulou | RG Design

Usi garaj rulou

Usi de garaj tip rulou

Aceste usi de garaj cu rulou sunt asemanatoare cu usile de garaj sectionale. Ele sunt solutia perfecta acolo unde dimensiunile intrarii sunt foarte mari (pana la 12m latime, 9m inaltime) sau cand spatiul interior disponibil pentru montarea lor este foarte redus sau pretentios.

Aceste usi rulou sunt concepute pentru rezolvarea unor impedimente de dimensiuni, spatiu, etc. Ideale locatiilor cu multe cicluri deschidere-inchidere, putand fi izolate termic, dar sunt potrivite si spatiilor de depozitare neincalzite. Aceste usi rulou sunt o alternativa pentru grilaje, avand un aspect mult mai placut si un grad inalt de siguranta.

Oferim montare si intretinere pentru aceste usi de garaj sau industriale tip rulou in orasele: Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

Modele disponibile si finisaje

Decotherm

  • Usi rulou
  • Profile duble din otel, isolate termic.
  • Dinamica perfecta calitate-pret.
  • Profilele Decotherm pot fi personalizate cu geamuri rectangulare sau grilaje de ventilatie

HR116

Usi rulou – solutia pentru locatiile cu foarte multe cicluri deschidere-inchidere necesare.
Profil dublu din aluminium sau otel, izolate termic

HR120

Usi garaj rulou – solutia ideala pentru cladirile care nu sunt incalzite, deci nimic nu trebuie sa fie incalzit neaparat; depozite de: materiale, auxiliare, aparate, si alte asemenea.
Profile simple din aluminium sau otel pentru usi rulou.

HR120 AERO

Profil simplu din aluminium, cu geamuri de ventilare.

Grilaje

HG-A

Usi garaj rulou din aluminiu standard, pentru utilizare moderata; de exemplu in galerii comerciale. (latime pana la 8000mm, inaltime 8000mm)

HG-V

Usi garaj rulou – solutia ideala pentru cladirile care nu sunt incalzite, deci nimic nu trebuie sa fie incalzit neaparat; depozite de: materiale, auxiliare, aparate, si alte asemenea. Profile simple din aluminium sau otel pentru usi rulou.

HG-S

Usi garaj rulou din otel galvanizat pentru deschideri mari si utilizare frecventa; reprezinta o solutie economica. (latime pana la 11750mm, inaltime 8000mm)

HG-E

din otel inoxidabil, cu un aspect lucios. (latime pana la 11750mm, inaltime 8000mm)

HG-L

din aluminiu ultra-usor, pentru situatiile in care spatial de montare este foarte limitat. (latime pana la 9000mm, inaltime 8000mm)

Telefon

captchaMagazinele noastre