Usi sectionale industriale | RG Design

Usi sectionale industriale

PROMOTII USI INDUSTRIALE

Usi sectionale industriale

O usa sectionala se deschide vertical. Astfel aveti mai mult spatiu de parcare in fata garajului precum si in interior. Acest lucru poate sa fie important mai ales pentru usi industriale deoarece spatiul este esential in depozite sau spatii utilizate in scop industrial si comercial.

Prin montajul in spatele golului, aceste usi de garaj sectionale lasa libera aproape intreaga trecere. Acest lucru este important pentru furgonete, autovehiculede transport marfa si autovehicule de teren.

Aceste usi sectionale se potrivesc oricarui tip de deschidere, dreptunghiulara, tesita, cu arcada segmentata sau rotunjita; sunt deasemena ideale grarajelor cu iesire in strada, mecanismele de actionare automata, prin telecomanda permitandu-va sa ramaneti in masina, fara a incurca traficul si sporind totodata si confortul dumneavoastra.

Daca usa de garaj este inchisa, ea se blocheaza automat; astfel sunteti protejat in mod eficient impotriva efractiei. Acest sistem automat, actioneaza mecanic si de aceea functioneaza si in caz de pana de current. Aceste usi sectionale industriale sunt prevazute cu un sistem de siguranta de tip arc in arc ce elimina caderile bruste, diminuand astfel posibilitatea de aparitie a accidentelor

In zonele Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara oferim servicii complete pentru usi sectionale industriale.

 

Usile si mecanismele de actionare Hormann sunt verificate si atestate conform celor mai inalte cerinte ale Standardului European EN 13241-1.

Aceste usi sectionale sunt usi de garaj industriale si sunt disponibile in mai multe marimi. Asiguram montaj in ona Brasov dar si in judetele invecinate

 

Usi de garaj industriale DPU

Protectie de 80mm grosime pentru logistica produselor proaspete, prin reducerea pierderilor de temperatura; usile sunt etanse atat la nivelul pardoselii cat si ganrisite dublu la buiandrug.

Pentru domeniul frigorific, dispunem de usile rapide IsoSpeed TK.

Usile tip DPU pot fi montate usor in orice tip de hala, Hormann oferindu-va 5 tipuri de sine de culisare.

Usi de garaj industriale SPU

Aceste usi sectionale industriale confera izolare termica, avand o grosime de 42mm.

Aceste porti de garaj sunt echipate cu arcuri duble de torsiune pentru o deplasare usoara si rapida a usii.

Aceste usi automate dispun de sistem integrat de blocare a usii, in cazul ruperii vreunui arc.

Usi de garaj industriale ETE/LTE

Usi automate ideale pentru cei ce nu necesita izolare termica.

Aceste usi de garaj industriale sunt echipate cu arcuri duble de torsiune pentru o deplasare usoara si rapida a usii.

Dispun de sistem integrat pentru blocare de usi de garaj industriale, in cazul ruperii vreunui arc.

Telefon

captchaMagazinele noastre