Usi tehnice | RG Design

Usi tehnice

Usi antifoc si etanse la fum

Romania se aliniaza la standardele de Protectia Muncii stabilite de Uniunea Europeana, iar aceste usi anti foc reprezinta nu numai o necesitate in spatiile pubice, dar si un element indispensabil de prevenire a accidentelor in spatiile private.

Exista usi antifoc cu rezistenta de: T30 (30 de minute), T60 (60 de minute), T90 (90 de minute), in toate variantele: usi antifoc unicanat si bicanat, usi antifoc sectionale, usi antifoc culisante etc. Acestea va ofera solutia adecvata pentru cea mai buna protectie antifoc.

 

Usi multifunctionale si de interior Hormann

Usile multifunctionale precum si cele de interior pot fi montate dupa cum le spune si numele atat la interior cat si la exterior. Acestea se livreaza unicanat sau bicanat si pot fi montate peste tot acolo unde sunt necesare usi robuste. Cu multiple functii suplimentare si nenumarate accesorii specifice, usile Hormann multifunctionale se preteaza pentru toate domeniile constructiilor industriale.

Contacti-ne acum pentru mai multe informatii despre usi antifoc / rezistente la foc. Oferim servicii de montare si livrare in zonele Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

Telefon

captchaMagazinele noastre