0735 55 35 93


Automatizari pentru porti

Automatizari pentru porti in Romania

Poarta unei curti a fost dintotdeauna importanta in Romania: mereu au fost ornate si impodobite cat mai deosebit, iar cand caruta ajungea aproape de casa, copiii deschideau poarta. Astazi exista automatizari pentru porti care se actioneaza de la distanta cu telecomanda. Aceste automatizari pentru porti se pot aplica pe mai multe tipuri de poarta: porti culisante, porti batante, porti suspendate sau porti autoportante. Noi oferim toate tipurile de automatizari porti.

Cand vine vorba de automatizari de porti, trebuie avuta in vedere utilizarea portii. Spre exemplu in unele cazuri viteza de deschidere este mai importanta decat conditiile de operare pentru automatizarea de poarta. Viteza de deschidere pentru o automatizare de porti nu depinde doar de dimensiunea deschiderii, ci si de mecanismul folosit pentru automatizare. Din acest motiv este bine sa va lasati consiliati de noi pentru ca sa definim ce sistem de automatizari de porti este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Calitatea intr-o automatizare de porti

O automatizare de porti trebuie facuta la un nivel de calitate care sa permita functionarea portii pe termen lung. O automatizare de porti trebuie sa reziste la ploaie, zapada, temperaturi diferite si mai ales schimbari in conditiile meteorologice. Spre exemplu in unele zone in care temperaturile nu variaza ca in Romania o automatizare de porti vine cu mai putine provocari. In cazul in care temperatura variaza intre plus 40 grade si minus 40 grade, materialele se dilata iar poarta trebuie automatizata in alt fel pentru ca ea sa se deschida in orice conditii. Noi stim sa facem o automatizare de porti care sa indeplineasca toate criteriile de calitate necesare pentru ca sa puteti utiliza poarta zilnic fara probleme.

Preturi pentru automatizari porti

Ca si preturi pentru automatizari porti gama este foarte variata. Noi distribuim piese pentru automatizari porti si putem sa oferim preturi deosebit de mici. Exista mai multe metode prin care oamenii reduc din preturi pentru automatizari porti. Spre exemplu se pot achizitiona kituri de instalare in regim do it yourself astfel incat se realizeaza o economie de pret la nivel de montaj. Si noi oferim toate posibilitatile de cumparare, de la piese individuale, la kituri de instalare si fireste si montare profesionala. Din acest motiv nu trebuie sa va faceti griji de preturi de automatizari de porti la noi.

Deviza pentru pretul de automatizari porti este: sa nu coste mai mult decat trebuie. Acest lucru implica si faptul ca daca se fac economii nejustificate, evident calitatea de automatizari de porti sufera iar repercursiunile pe termen lung este ca se va investi mai mult in mentenanta. Din acest motiv noi va putem sfatui unde sa economisiti la automatizari porti de la caz la caz astfel incat sa puteti imbina calitatea cu un buget redus.

Pentru orice informatii legate de preturi pentru automatizari de porti in Romania va invitam sa explorati site-ul sau sa ne contactati direct la telefon.

 

Telefon

captchaMagazinele noastre