Automatizari Porti | RG Design

Automatizari Porti

Utilitatea pentru automatizari de porti

Orice poarta se deschide, dar nu orice poarta se deschide automat. In ultimii ani tot mai multi oameni apeleaza la aceste automatizari porti din motive de eficienta, comoditate, usurinta in exploatare. La aceste automatizari de porti nu este vorba despre un moft cum ar crede multi – ele sunt cu adevarat utile din mai multe motive: portile automate sunt mai usor de utilizat, inclusiv pentru oameni mai in varsta sau cei care nu pot sa faca efortul necesar miscarii unei porti metalice. Dar exista si alte utilizari pentru automatizari de porti. Spre exemplu prin automatizarea unei porti se evita expunerea la temperaturile neplacute din timpul iernii ce pot cauza numeroase probleme de sanatate.

Tipuri de automatizari de porti

Exista mai multe moduri in care se pot efectua aceste automatizari de porti. Mai multi factori determina aceasta variabilitate: dimensiunea portii, tipul portii, conditiile in care trebuie sa functioneze acea automatizare de porti, etc. In functie de tipul de poarta se poate distinge intre automatizari pentru porti batante, automatizari pentru porti culisante, automatizari pentru porti autoportante. Viteza de deschidere este unul dintre factorii importanti pentru majoritatea clientilor, dar in special pentru cei care folosesc automatizari de porti industriale pentru ca in acest caz viteza afecteaza modul in care se desfasoara activitatea in intreprindere. Conditiile de operare sunt si ele importante. Spre exemplu in zonele de munte ca de exemplu Brasov, o automatizare de porti trebuie sa functioneze fara probleme in conditii de inghet prelungit, cat si in caz de ninsoare abundenta.
motor automatizare porti

Consultanta pentru automatizari de porti

Date fiind deciziile care trebuie luate cand vine vorba de automatizari de porti, echipa noastra va ofera consultanta necesara pentru automatizari de porti. Impreuna cu dumneavoastra definim criteriile pe care trebuie sa le avem in vedere. Va prezentam apoi optiunile de automatizari de porti care se potrivesc cazului dumneavoastra si apoi alegem impreuna varianta cea mai potrivita tinand cont de constrangerile de buget de care dispuneti. Impreuna definim si piesele necasare pentru automatizare de porti cat si manopera necesara pentru instalarea automatizarii.

Montaj de automatizari de porti

automatizare de porti cu motorOferim sistemele de automatizari de porti Nice in Brasov, pentru ca in fiecare proiect de automatizare porti sa fim siguri de calitatea mecanismelor. Gasiti mai jos unele impresii din oferta noastra de automatizari pentru porti culisante si porti batante. Deasemenea oferim automatizari porti in Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, si Sighisoara sau oriunde in tara cand este necesar. Pentru diferite modele de automatizari de porti exista si posibilitatea de montare in regim propriu. Pe langa montare oferim si mentenanta pentru automatizari de porti.

Telefon

captchaMagazinele noastre