Automatizari porti batante | RG Design

Automatizari porti batante

CUMPARA ONLINE

Automatizari Porti batante

O poarta batanta este o poarte care se deschide prin actionarea unor balamale. Exista mai multe tipuri de porti batante: cu o usa sau cu doua usi. Pentru automatizari de porti batante trebuie intai definit ce fel de poarta trebuie automatizata. Spre exemplu portile batante cu doua usi necesita doua motoare pentru automatizare.
Cand vine vorba de automatizari de porti batante mai exista o serie de factori care trebuie avuti in vedere la automatizarea de poarta. Spre exemplu daca poarta batanta se va utiliza in conditii de ninsoare, motorul trebuie sa fie suficient de puternic pentru ca poarta batanta sa se deschida si cand exista un strat de zapada care opune rezistenta.
Exista mai multe optiuni de automatizari de porti batante pe care le oferim. Astfel ne putem adapta mai usor diferitelor situatii si in acelasi timp sa facem oferte de pret optimizate pentru bugetul si cazul dumneavoastra de utilizare. Oferim atat montaj de automatizari de porti batante, cat si piese de automatizari de porti batante pentru cei care doresc sa le monteze in regim propriu.Pentru montaj de automatizari de porti batante deservim zonele: Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

Optiuni pentru automatizari de porti batante

Mai jos va prezentam unele exemple de optiuni de automatizari de porti batante

Porti batante Nice Moby4000,Moby5000

Pentru automatizari porti batante cu cante de la 3m-5m. Motoreducator electromecanic cu ontare externa, disponibil si in versiunea 24 Vcc, cu encoder magnetic.
Automatizari porti cu fiabilitate si silentiozitate: mai putine elemente si modul de dispunere al elementelor interne brevetat. Instalare si intretinere usoare datorita conectorului mobil si impermeabil si a condensatorului incorporat. Reglare facila si imediata a punctelor de oprire. Pinion de bronz pentru o inchidere singura.

Porti batante Nice Wingo

Sisteme de automatizari pentru porti batante cu canate de la 1.8m la 3.5m, montare externa.
Caracteristicile motoreductorului
Brevet pentru modul de dispunere al componentelor interne: reductii ale partilor in miscare pentru o mai mare fiabilitate si silentiozitate; Instalare usoara: legaturi electrice de sus in jos, dupa montarea motoreductorului; Condensator incorporat; Dispozitiv comod de deblocare cu cheie personalizata Nice, sau sistem de inchidere standard (optional) Opritoare mecanice la deschidere PLA 13 premontate .

Pop Kit – Kit automatizari porti usoare max 2m (POPKI)

Kit automatizare porti batante extrem de silentios 
Automatizare porti batante recomandata pentru porti usoare cu stalpi lati
Kit complet: contine toate accesoriile pentru automatizare porti batantePop Kit – Kit automatizari porti usoare max 2m
Kit automatizare pentru porti batante cu canate de pana la 2 m cu stalpi lati din beton; Kit-ul contine toate accesoriileKitul NU include selector cu cheie.

Porti batante Nice Metro

Automatizari porti cu canate de pana la 3,5 m, montare ingropata. Motoreductor electromecanic ireversibil disponibil si in versiunea 24 Vcc, cu codificator magnetic.
Gama completa:4 versiuni de motoreductoare si 4 modele de carcase cu si deblocare cu cheie, complete cu parghie si ax de rotatie.
Durata mare de viata: carcasa ranforsata, grosime 2,5 mm, sudura interna, zincare optimizata, interne din metal si aliaj de bronz.
Unitati de comanda recomandate:
Mindy A3, A3F, A6, A6F, A60, A700F;
pentru ME3024 Mindy A82.
Utilizare simpla: deblocare cu cheie metalica, din exterior si din interior, usor de actionat cu o singura  mana. Un nou sistem de blocare mecanica la inchidere.

Telefon

captchaMagazinele noastre