Automatizari porti culisante autoportante | RG Design

Automatizari porti culisante autoportante

CUMPARA ONLINE

Porti culisante autoportante

Portile culisante sunt porti care ruleaza pe o sina. Astfel mecanismul de automatizare de porti culisante presupune instalarea unui motor care plimba poarta pe aceasta sina la actionarea cu telecomanda sau de la buton. Mecanismele de automatizari de porti culisante sunt concepute in asa fel incat sa opereze in diverse conditii meteo, de la soare direct la inghet, astfel incat poarta culisanta sa se deschida in orice conditii. De asemenea motoarele de automatizari de porti culisante exista in mai multe variante in functie de dimensiunea portii.

Utilizari automatizari porti culisante

Portile autoportante culisante sunt utile spre exemplu pentru conditii de zapada deoarece poarta autoportanta nu ruleaza pe role in spatiul de deschidere ci se sustine singura. Mecanismul este mai robust decat la alte tipuri de porti motiv pentru care aceste porti autoportante culisante devin din ce in ce mai utilizate. In acelasi timp o automatizare de porti culisante se foloseste si cand spatiul de deschidere este foarte mare si o poarta batanta nu poate sa acopere acest spatiu. De asemenea portile culisante nu folosesc din spatiul interior curtii la deschidere. Cu atat mai mult o automatizare de porti culisante devine atractiva. Avantajul oricarei automatizari, deci si cel al unei automatizari de porti culisante, este ca nu este necesar sa va deplasati din masina pentru deschiderea portii si ca o puteti actiona de la distante de sute de metri. Prin urmare nu mai pierdeti nici timp operand poarta manual, mai ales in conditii meteo nefavorabile.

Montaj automatizari porti culisante

Noi distribuim kituri de automatizare de porti autoportante culisante si le instalam la cerere. Livram in toata tara iar pentru serviciul de montaj de automatizari de porti autoportante culisante va stam la dispozitie in zonele: Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

Porti culisante autoportante Road 400

  • Automatizare pentru porti culisante de pana la 350-400 kg
  • Kit-ul include motor ROAD 400, receptor, unitate de comanda si doua telecomenzi
  • Optional se poate adauga orice tip de accesorii pentru automatizare porti culisante

Road 400 Kit – Automatizare pentru porti autoportante si porti culisante max 400 kg
Automatizare pentru porti autoportante si porti culisante de pana la 400 kg si 4m. Kit-ul include 2 telecomenzi si motorul Nice Road 400. Regim de functionare: 24V. Automatizare ideala pentru porti culisante mici, porti din fier forjat, porti autoportante. Acest motor este configurat in pachetul promo MAXI SS Kit 4m

Porti culisante autoportante Robo Kit 600

  • Automatizare pentru porti culisante de pana la 600 kg
  • Motoreductor electromecanic pentru porti culsainte ireversibil, 230Vca
  • Incetinire la inchidere si deschidere

Robo Kit 600 – Automatizare pentru porti autoportante si porti culisante maxim 600 kg
Automatizare pentru porti autoportante si porti culisante de pana la 600 kg si 6m. Kit-ul include fotocelule, telecomanda, lampa, selector cu cheie. Regim de functionare: 220Vcc. Automatizarepentru porti culisante, porti din fier forjat, porti autoportante.

Porti culisante autoportante Run 1800

  • Automatizare pentru porti culisante de pana la 1800 kg
  • Kit-ul include motor RUN 1800, receptor, unitate de comanda,o telecomanda, lampa, fotocelule
  • Optional se poate adauga orice tip de accesorii pentru automatizare porti culisante

Run 1800 – Kit complet automatizare pentru porti autoportante si porti culisante max 1800 kg
Automatizare pentru porti autoportante si porti culisante de pana la 1800kg. Optional: fotocelule, telecomanda, lampa, selector cu cheie. Regim de functionare: 220Vcc. Automatizare ideala pentru porti culisante grele, porti din fier forjat, porti autoportante mari, regim intens de lucru.

 

Pentru a afla mai multe despre automatizari porti culisante si porti autoportante, sau automatizari porti batante va rugam sa ne contactati. Va sfatuim cu placere despre optiunile de automatizari de porti culisante sau porti autoportante iar pentru montaj de automatizari de porti puteti apela la noi pentru regiunile Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

 

Telefon

captchaMagazinele noastre