0735 55 35 93


Despre noi

GALERIE FOTO

S.C. RG DESIGN BRASOV a fost infiintata in 2007 si ofera servicii complete pentru sisteme de acces (usi de garaj si usi industriale, porti metalice, din lemn sau din fier forjat), balustrade din inox si sticla, copertine de sticla, usi glisante din sticla, scari interioare si de exterior.

1.                Usi de garaj, usi industriale si usi tehnice

Distribuim, montam, intretinem si confectionam usi de garaj in zona Brasov si in imprejurimi. La noi gasiti o gama larga de usi de garaj sectionale, usi industriale, usi antifoc (rezistente la foc) , usi Hormann, usi rapide, etc.  Avem cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si va stam la dispozitie oricand pentru consultanta, astfel sunteti siguri ca veti avea solutia optima nevoilor dumneavoastra.

2.                Accesorii si sisteme de automatizari usi si porti

Distribuim si montam feronerii, accesorii porti si automatizari usi garaj, usi industriale, porti batante, porti culisante, porti autoportante, porti suspendate, bariere auto, etc. la nivel national.

Pentru a consulta magazinul nostru online accesati: www.modeleporti.ro, unde gasiti  o varietate de:

-          Feronerii si accesorii zincate pentru porti si usi de garaj: sine de rulare pentru porti autoportante, pentru porti suspendate, pentru porti culisante, role de culisare, carucioare cu role, ghidaje, role din teflon, balamale sudabile, balamale de presiune, balamale cu pivot, balamale reglabile, opritoare, zavoare si multe altele.

-          automatizari de porti si automatizari usi garaj

-          bariere automate si accesorii bariere etc.

Automatizarile pentru porti si usi de garaj furnizate de noi sunt foarte fiabile, de calitate superioara. Produse marca Nice, fabricate in Italia. Oferim garantie si servisare rapida, Oriunde va aflati, va vom rezolva probema aparuta in decursul catorva zile lucratoare. Nu veti mai fi nevoiti sa asteptati saptamani sau chiar luni ca vreo piesa defecta sa fie inlocuita sau reparata de catre furnizor. Stocurile noastre permit efectuarea acestei operatiuni in timp minim.

3.                Porti case

Confectionam, transportam si montam porti metalice, porti din fier forjat, porti din lemn, etc.

Aveti o idee? Noi o punem in aplicare. In atelierul nostru orice concept devine realitate. Fie ca doriti o poara batanta, o poarta culisanta, o poarta autoportanta, o poarta suspendata, realizata integral  din profile metalice, din fier forjat, pe structura metalica acoperita cu lemn sau aluminiu noi va vom oferi consultanta si cea mai buna solutie. Ne spuneti ce doriti si de restul ne ocupam noi, de la prima masuratoare pana la predarea integrala si functionala a proiectului.

Pentru mai multe detalii consultati interfata electronica a atelierului nostru pentru Porti Case. : www.porticase.ro

4.                Balustrade, copertine, usi de interior si scari

Distribuim, confectionam si montam balustrade din inox, balustrade din sticla, balustrade din lemn, balustrade din cablu, copertine din sticla, usi de interior glisante, scari interioare si exterioare, etc.

Am dat tonul unui nou concept in Romania, acela de balustrada modulara. Acest tip de balustrada este realizata din profile de inox asamblate mecanic, astfel ca nu mai este necesara sudura la fata locului. Se elimina astfel o serie de inconveniente precum: deteriorarea suprafetelor finisate din interior, evitarea pericolului de incendiu in interiorul depozitelor sau a halelor de productie, etc.

Materialele noastre sunt de calitate superioara. Otel inox AISI304 sau AISI316 pentru mediile puternic corozive. Teava folosita are grosimea de 2mm, oferind astfel balustradei rezistenta si stabilitate. Finisajul poate fi satinat sau lucios.

Vizitati www.balustrade-sticla-inox.ro pentru a accesa magazinul nostru online. Aici puteti cumpara diferite componente pentru balustrada din inox, prinderi de sticla, cleme pentru sticla, sisteme de fixare a copertinelor de sticla sau policarbonat de perete. Astfel puteti concepe chiar dumneavoastra balustrada dorita. Usor si eficient, produsele noastre sunt concepute pentru a facilita cat mai mult montajul. Totodata moderne si elegante, cu o arhitectura avangardista balustradele noastre confera o nuanta de bun gust si calitate locuintei dumneavoastra.

Suntem o echipa tanara si profesionista. Ne adaptam usor cerintelor dumneavoastra si va oferim cele mai bune solutii in domeniile noastre de activitate.

Avem ingineri foarte bine pregatiti si muncitori cu vasta experienta in prelucrarea metalului, a lemnului, in sudura, in montajul automatizarilor de usi garaj si porti. Facem acest lucru la cele mai bune preturi.

Distributia accesoriilor, feroneriilor si automatizarilor pentru porti si usi garaj o facem la nivel national, prin intermediul Fan Courier. Dumneavoastra veti primi produsele comandate in 24 de ore de la efectuarea comenzii.

Montajul portilor, al automatizarilor de usi garaj si al balustradelor il facem in zonele: Brasov, Bucuresti, Ilfov, Prahova, Mures, Sibiu, Covasna, Harghita, Pitesti, Buzau.

Va invitam sa urmariti o scurta selectie cu lucrarile realizate de firma noastra, astfel va va fi mai usor sa alegeti modelele si solutiile potrivite dumneavoastra:

GALERIE FOTO

Telefon

captchaMagazinele noastre