Porti culisante/autoportante industriale | RG Design

Porti culisante/autoportante industriale

CUMPARA ONLINE

Porti autoportante (porti in consola)

Aceste porti autoportante, cunoscute si sub denumirea de porti in consola, sunt cele mai fiabile porti din categoria sistemelor de inchidere rezidentiale si industriale. Sistemul de deschidere adoptat este asemanator cu cel de porti culisante sau glisante, dar diferenta este ca poarta nu culiseaza pe o sina sau cale de rulare fixata (incastrata) in paviment.

De fapt, aceasta este si marea diferenta dintre porti culisante clasice si porti autoportante. Fie ea inchisa, in rulare sau deschisa, poarta autoportanta va ramane intotdeauna suspendata in aer, pe toata lungimea deschiderii, ca in figura de mai jos.

 

 

Pmax (kg): greutatea totala a portii (incluzand si accesoriile)
A(m): deschidere gol util
S(m): lungime totala poarta
C(m): distanta inter ax rola
F1max(kg): sarcina maxima
D(m): distanta necesara pentru ghidaj cu rulment
Zmin(kg): greutatea minima a fundatiei
TxUxH min(m): dimensiuni fundatie
F2(kg): sarcina maxima
B(m): distanta necesara pentru opritori

Acest sistem se dovedeste a fi cea mai buna solutie pentru automatizare porti, castigand din ce in ce mai multa popularitate in randul portilor rezidentiale sau industriale. Kit-ul complet al unei astfel de porti autoportante este format din doua carucioare (ansamblu de rulmenti) ce se fixeaza in fundatie, o cale de rulare variind intre 3 m si 15 m lungime, formata dintr-un profil special profilat. Kit-ul mai contine ghidaj superior reglabil (in functie de grosimea portii) si opritori pentru capetele de cursa, specifici. Materialele sunt din otel foarte rezistent si sunt galvanizate (zincate) pentru a conferi o rezistenta in timp.

Sistemele autoportante pot fi montate pe orice tip de poarta, fie rezidentiale (porti din lemn pe cadru metalic, porti din fier forjat etc.), fie industriale (porti ce deservesc zone industriale si dimensiuni mari cu inchideri de pana la 15 m si peste 1200 kg).

Cel mai mare avantaj pentru porti autoportante / in consola este acela ca ele se comporta perfect indiferent de anotimp. Spre deosebire de portile batante nu ocupa spatiu util din curtea dvs. Acestea glisand paralel cu gadul. Datorita pozitiei suspendate si a tuturor compenentelor zincate, sina nu va rugini niciodata din cauza apelor pluviale-precipitatii, nu se va deforma, nu se va bloca, deraia pe timpul iernii. Un alt avantaj este acela ca automatizarile se pot monta foarte usor pe acest tip de porti nefiind necesara supradimensionarea lor.

Dezavantajul acestor porti a fost intotdeauna pretul ridicat datorita raportului calitate/functionalitate oferit. RG Design vine in schimb cu oferte greu de refuzat – pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. Venim cu oferte de nerefuzat in zonele orasele Brasov, Predeal, Sinaia, Bran, Campulung, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Targu Secuiesc, Ghimbav, Codlea, Rasnov, Intorsura Buzaului si Sighisoara.

De asemenea oferim consultanta tehnica pentru porti autoportante, pentru alegerea sistemului autoportant (in consola) care vi se potriveste cu adevarat. Solutii tehnice adecvate situatiei dvs.

Telefon

captchaMagazinele noastre