0735 55 35 93


Consultanta gratuita

Posted in

Informatia corecta la momentul potrivit este intotdeauna de ajutor. Ne ocupam cu porti, usi de garaj, sisteme de automatizari porti, componente si accesorii pentru porti. Suntem dedicati in ceea ce facem si promovam calitatea la un pret corect. Doresti o poarta noua sau o usa de garaj automata? Doresti o automatizare pentru poarta? Doresti sa transformi o poarta culisanta in poarta autoportanta? Da-ne un telefon si vom gasi cea mai buna solutie pentru ideea ta.

Suntem o echipa tanara, hotarata sa ofere cele mai bune servicii de consultanta  pentru usi de garaj si sisteme de automatizari porti din Brasov. Ne concentram pe fiecare client in parte si oferim servicii complete de la usi de garaj rezidentiale pana la usi sectionale industriale automate, de la automatizari porti pana la sisteme automate unicat.

Pentru noi fiecare usa de garaj este un proiect in sine si luam in considerare cerintele si  bugetul clientului.

Serviciile noastre includ:

- consultanta si deplasarea gratuira la domiciliul clientului;
- prezentarea solutiei tehnice impreuna cu intocmirea unui deviz de lucrari/oferta de pret dupa caz;
- montajul produselor impreuna cu intocmirea unui certificat de garantie aferent serviciilor oferite de firma noastra;
- interventii prompte pe toata durata garantiei, dar si in post garantie.

Mai mult, preturile raman neschimbate pe tot parcursul derularii contractului.

In completarea produselor noastre, suntem deschisi la orice provocare, oferind solutii personalizate in functie de necesitatile si dorintele clientilor nostrii.

In acest fel prin tot ceea ce intreprindem,  dorim sa furnizam servicii de inalta calitate si profesionalism  care sa corespunda exigentelor Dumneavoastra.

Telefon

captchaMagazinele noastre