Usi de Garaj Rezidentiale | RG Design

Usi de Garaj Rezidentiale

PROMOTII USI

Usi de Garaj

Usa de garaj este adesea la fel de importanta precum usa din fata a casei. De multe ori este folosita chiar mai des decat intrarea principala. Din acest motiv oamenii sunt foarte atenti cand achizitioneaza unei usi de garaj. Datorita mecanismelor de deschidere si inchidere aceste usi de garaj aduc provocari speciale in ceea ce priveste fiabilitatea si usurinta in utilizare. Considerand numarul mare de ani in care se utilizeaza o usa de garaj, investitia trebuie sa primeasca suficienta atentie, evitandu-se astfel eventualele neplaceri cauzate de un montaj necorespunzator.

exemplu usa de garaj

Tipuri de usi de garaj

Exista mai multe tipuri de usi de garaj, in functie de mecanismul de deschidere inchidere, dar si in functie de material si tipul de utilizare. Noi va oferim o gama variata de usi de garaj pentru orice utilizare si va oferim si consultanta in ceea ce priveste alegerea unui model de usa de garaj potrivita

  • usi de garaj culisante – sunt confectionate din fasii de  aluminiu astfel inca usa este flexbila iar fasiile se deplaseaza in sus la deschidere, mulandu-se pe un unghi de aproape 90 de grade. Din acest motiv aceste usi de garaj culisante sunt preferate pentru garajele mici in care utilizarea spatiului trebuie efectuata cu un maxim de eficienta. De obicei aceste usi de garaj sunt automate, fiind operate cu o telecomanda, doar rareori se foloseste un mecanism manual.
  • usi de garaj sectionale –  folosesc sectiuni mari pe latimea deschiderii. Aceste usi sectionale sunt mai stabile, dar folosesc mai mult loc la deschidere deoarece nu se pliaza ca o usa de garaj culisanta. Cand aceste usi de garaj sunt facute dintr-o singura sectiune nu utilizeaza mai mult spatiu doar in interior, ci si in exterior, deoarece partea de jos a usii de garaj iese in afara la deschidere sau la inchidere. Deci una dintre conditiile folosirii acestei usi de garaj este si spatiul suficient din fata acesteia, astfel incat sa nu optureze deschiderea corespunzatoare.

Preturi pentru usi de garaj

Ca si preturi de usi de garaj, plaja este relativ larga si acopera toate tipurile de buzunare. In functie de marca usii, tipul de usa de garaj si garantia de calitate, aceste preturi de usi de garaj pot sa fie surprinzator de mici sau surprinzator de mari. Dar noi ne mandrim cu faptul ca gasim o solutie pentru orice, deoarece experienta ne spune ca nu doar criteriu de pret este singurul care trebuie sa primeze in alegerea unei usi de garaj.

Factorii care influenteaza preturile pentru usi de garaj sunt spre exemplu: tipul de deschidere pentru usa de garaj, materialul din care este confectionata usa de garaj (spre exemplu metal, usi de garaj cu izolatie, usi tehnice, usi antifoc etc.), geometria golului de garaj, livrare sau montare, etc.

diversitata de preturi de usi

Un alt factor important pentru pretul unei usi de garaj este marca acesteia. Ca la orice produs exista marci mai scumpe si marci mai ieftine, in functie de asteptarile de calitate ale clientului. Important pentru pretul unei usi de garaj este in final ca usa sa isi indeplineasca functia intr-un buget rezonabil. Din acest motiv cel mai simplu este sa ne expuneti dorintele dumneavoastra si noi sa va recomandam cele mai bune optiuni.

 

Telefon

captcha



Magazinele noastre