Usi rapide | RG Design

Usi rapide

USI RAPIDE

Pentru unele utilizari sunt necesare usi de garaj rapide. Acest usi rapide se disting prin faptul ca mecanismul de inchidere deschidere este conceput special pentru a permite o actionare rapida si o rulare in cel mai scurt timp. Pentru unele intrari/iesiri timpul este esential astfel incat aceste usi rapide sunt o necesitate

Optiuni pentru usi rapide

La fel ca la orice usi de garaj, si usile de garaj rapide au o anumita greutate care trebuie sa fie suportata de mecanismul de deschidere – inchidere. Cu cat usa este mai grea, cu atat este mai dificil sa fie transformata intr-o usa de garaj rapida. Totusi exista mai multe solutii pentru usi rapide si va consultam cu placere despre viteza pe care o putem obtine cu o automatizare speciala pentru acest tip de usi de garaj.
Exista mai multe tipuri de usi rapide iar noi va vom ajuta sa alegeti cel mai potrivit model de usa de garaj rapida, adaptata necesitatilor dumneavoastra

Distribuim si montam usi de garaj rapide astfel incat va putem oferi un serviciu complet intr-un pachet de pret avantajos. Va asteptam la telefon sau pe email pentru a va putea da mai multe informatii despre usi rapide.

telefon: 0735 553 593

email: office@rgdesign.ro

Montam si efectuam servisare pentru usi de garaj rapide in urmatoarele zone: Brasov, Ploiesti, Bucuresti, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Medias, Targu Mures, Buzau, Pitesti, precum si in imprejurimi.

Telefon

captchaMagazinele noastre