CUSTOM by RG Design

CUSTOM by RG Design reprezinta rezultatul cerintelor si ideilor dumneavoastra imbinate cu proiectarea si creatia noastra.

CUSTOM este departamentul „nascut” din experienta si pasiune pentru proiectele atipice. Este eticheta noastra cand vine vorba de indrazneala si provocari noi.

CUSTOM se refera la confectii metalice deosebite din orice punct de vedere. Deosebite prin design, deosebite prin alaturarea de alte materiale (sticla, lemn), deosebite prin scopul pentru care le doriti sau doar deosebite prin unicitate si efect arhitectural.

CUSTOM reprezinta acele proiecte izvorate dintr-o idee a dumneavoastra, dintr-o poza primita sau vazuta intr-o revista. Reprezinta acel proiect pe care doriti sa il realizati cu detaliu si atentie, dar nu aveti la-ndemana metodele sau dotarile necesare. La noi veti gasi echipa pregatita sa va asculte, sa va inteleaga dorinta, sa o proiecteze, sa se consulte cu dumneavoastra la fiecare detaliu, sa va ofere garantia realizarii perfecte si de durata.

Echipa noastra de sudori, operatori CNC, vopsitori si ingineri coordonatori va garanteaza reusita ideii.

Impreuna cu utilajul de debitare cu laser, ne-am dotat si cu un sistem profesional de vopsit in camp electrostatic lichid furnizat de SAMES KREMLIN, lideri mondiali in tehnica de vopsit automata si semi-automata. Tratarea si vopsirea suprafetelor devine asadar doar o chestiune de alegere si preferinta, putand astfel imbraca in zeci de culori si texturi confectiile noastre metalice.

Vezi proiecte