Cine suntem

Suntem o echipa experimentata in domeniul proiectarii, realizarii si instalarii de produse din domeniul accesului rezidential si industrial.

RG DESIGN a fost infiintata in 2007 si ofera servicii complete pentru o gama larga de domenii de activitate: de la vanzarea si montajul balustradelor de inox, lemn sau sticla, al copertinelor si scarilor de toate dimensiunile si formele la cel al portilor si automatizarilor civile si industriale, batante sau glisante, usi de garaj, bariere auto, etc.

Oferim servicii profesionale de montaj si garantie!

Scopul nostru

Ne dorim clienti multumiti de proiectele noastre si colaborarile impreuna cu noi.

Avem capacitate de realizare a celor mai indraznete si ambitioase proiecte. Oferim, de asemenea, un departament dedicat care se ocupa exclusiv de proiectare, consultanta si distributie de accesorii.

PROCESUL NOSTRU

Avand o buna cunoastere a domeniului tehnic si o organizare eficienta, va stam la dispozitie pentru a va indeplini cerintele si asteptarile.

CONCEPT

Avem un departament dedicat care se ocupa exclusiv de proiectare, consultanta si distributie de accesorii pentru proiectul tau.

CREATIE

Orice idee merita accesorii moderne, rezistente si durabile. Fie ca vorbim de sisteme de acces, balustrade, scari sau orice alt proiect, avem produsul potrivit pentru fiecare in parte.

FINALIZARE

Punem mare pret pe calitate. Experienta noastra, impreuna cu produse testatate si certificate international, garanteaza acest lucru.