CE OFERIM

Calitate.
… si cele mai bune solutii

Suntem o echipa tanara si profesionista. Ne adaptam usor cerintelor dumneavoastra si datorita experientei cumulate avem capacitatea de a multumi cei mai pretentiosi clienti. Avem ingineri foarte bine pregatiti si tehnicieni instalatori cu vasta experienta in domeniile noastre de activitate, astfel ca putem coordona si duce la bun sfarsit orice proiect din diviziile noastre, enumerate in continuare:

PORTI, AUTOMATIZARI, BARIERE, FERONERII, GARDURI

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces:
Producem, accesorizam si instalam porti si garduri rezidentiale si industriale, comercializam si livram o gama larga de feronerii si accesorii pentru porti (porti autoportante, porti culisante, porti batante, porti suspendate, porti telescopice) pe care le echipam cu sisteme de automatizare de la cei mai cunoscuti producatori: Hormann, Nice, Came, BFT.
In sectiunea Magazin, veti gasi o multitudine de accesorii mecanice sau electrice si multe tipuri de feronerii pentru porti, pe care le livram prin curier pentru proiectele dumneavoastra individuale.

Vezi proiecte

Meniu rapid:

SISTEME DE USI

Am inceput in 2007 cu vanzarea si instalarea de usi sectionale automatizate pentru garaje rezidentiale si hale industriale.

Astazi, in 2018, ne consideram un partener de incredere pentru orice dezvoltator rezidential sau industrial, cu know-how si vasta experienta in livrarea si instalarea oricarui tip de deschidere, indiferent de specificatii sau cerinte.

Vezi proiecte

Meniu rapid:

BALUSTRADE, COPERTINE SI USI DIN STICLA

Din 2012 ne-am propus sa infrumusetam terase, goluri de scara si intrari cu balustrade modulare din inox sau aluminiu, combinandu-le cu sticla, lemn sau cablu din inox pentru un aspect deosebit si modern. Bineinteles, ne-am extins si catre derivatele acestor produse: copertinele din sticla, usi din sticla culisante si batante, compartimentari si pereti despartitori din sticla, balustrade integrale din sticla. Distribuim la nivel national inclusiv elementele din inox sau aluminiu necesare realizarii acestor tipuri de balustrade modulare: o multitudine de modele de cleme pentru prinderea si fixarea sticlei, balamale si manere din inox, diferite diametre de teava rotunda din inox pentru stalpi si mana curenta, profile de aluminiu pentru prinderea sticlei.

Vezi proiecte

Meniu rapid:

CNC LASER DESIGN

Pentru ca dorim in permanenta sa putem raspunde pozitiv si rapid nevoilor de pe piata, ne-am dotat atelierul cu un utilaj modern de debitare a tablei cu tehnologie LASER de ultima generatie. Astfel ne-am deschis orizonturile si posibilitatile de productie catre un nou nivel de detaliu si design. Putem debita table din otel- carbon (pana in 3mm) si otel inoxidabil (pana in 1,5mm) cu o precizie de 0.02mm. Taietura este, de asemenea,  extrem de fina, astfel, debitarea personalizata sau doar gravura in metal nu mai reprezinta o provocare. Folosim acest CNC atat la crearea de modele unice pentru panourile de garduri si porti, cat si pentru orice aplicatie in care tabla decupata se imbina cu intr-un design general mai complex.

Vezi proiecte

Meniu rapid:

PROIECTELE NOASTRE

Vezi proiectele realizate de noi, din toate categoriile de servicii.

Vezi toate proiectele