Servicii

Servicii
Servicii2018-11-26T16:20:07+00:00

CE OFERIM

Calitate.

… si cele mai bune solutii

Suntem o echipa tanara si profesionista. Ne adaptam usor cerintelor dumneavoastra si datorita experientei cumulate avem capacitatea de a multumi cei mai pretentiosi clienti. Avem ingineri foarte bine pregatiti si tehnicieni instalatori cu vasta experienta in domeniile noastre de activitate, astfel ca putem coordona si duce la bun sfarsit orice proiect din diviziile noastre, enumerate in continuare:

PORTI

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces:
Producem, accesorizam si instalam porti si garduri rezidentiale si industriale, comercializam si livram o gama larga de feronerii si accesorii pentru porti (porti autoportante, porti culisante, porti batante, porti suspendate, porti telescopice) pe care le echipam cu sisteme de automatizare de la cei mai cunoscuti producatori: Hormann, Nice, Came, BFT.
In sectiunea Magazin, veti gasi o multitudine de accesorii mecanice sau electrice si multe tipuri de feronerii pentru porti, pe care le livram prin curier pentru proiectele dvs individuale.
Detinem un atelier profesional, dotat cu posibilitati de prelucrare deosebita a metalelor. Echipele noastre de productie si instalare au peste 10 ani de experienta in acest format. Asadar, lucram bine si impreuna de mult timp si asta ne face productivi!

Vezi proiecte

SISTEME DE USI REZIDENTIALE SI INDUSTRIALE

Am inceput in 2007 cu vanzarea si instalarea de usi sectionale automatizate pentru garaje rezidentiale si hale industriale.
Astazi, in 2018, ne consideram un partener de incredere pentru orice dezvoltator rezidential sau industrial, cu know-how si vasta experienta in livrarea si instalarea oricarui tip de deschidere, indiferent de specificatii sau cerinte. Astfel, expertiza noastra se intinde si catre vanzarea si instalarea urmatoarelor tipuri de usi:
Usi premium de intrare in vila din otel sau aluminiu
Usi Antifoc (batante si culisante) cu agrement ISU
Cortine antifoc si antifum cu agrement ISU
Rulouri si Grilaje metalice comerciale
Usi rapide tip rulou
Rampe de egalizare si incarcare hidraulice sau manuale
Bariere automate si bolarzi retractabili
Burdufuri de etanseizare
Usi rapide cu cortine flexibile PVC interioare si exterioare
Usi armonice

Vezi proiecte

BALUSTRADE, COPERTINE SI USI DIN STICLA

Din 2012 ne-am propus sa infrumusetam terase, goluri de scara si intrari cu balustrade modulare din inox sau aluminiu, combinandu-le cu sticla, lemn sau cablu din inox pentru un aspect deosebit si modern. Bineinteles, ne-am extins si catre derivatele acestor produse: copertinele din sticla, usi din sticla culisante si batante, compartimentari si pereti despartitori din sticla, balustrade integrale din sticla. Distribuim la nivel national inclusiv elementele din inox sau aluminiu necesare realizarii ale acestor tipuri de balustrade modulare: o multitudine de modele de cleme pentru prinderea si fixarea sticlei, balamale si manere din inox, diferite diametre de teava rotunda din inox pentru stalpi si mana curenta, profile de aluminiu pentru prinderea sticlei. In plus, cu ajutorul Magazinului nostru on-line si a echipei noastre de proiectanti si consultanti, putem sa configuram rapid si sa livram, fara montaj, toate elementele unui proiect do-it-yourself prin curierat rapid.

Vezi proiecte

CNC LASER DESIGN

Pentru ca dorim in permanenta sa putem raspunde pozitiv si rapid nevoilor din piata, ne-am dotat atelierul cu un utilaj modern de debitare a tablei cu tehnologie laser de ultima generatie. Astfel ne-am deschis orizonturile si posibilitatile de productie catre un nou nivel de detaliu si design. Putem debita table din otel carbon si inox cu precizii milimetrice si taieturi extrem de fine, astfel, debitarea personalizata sau doar gravura in metal nu mai reprezinta o provocare. Folosim acest CNC atat la crearea de modele unice pentru panourile de garduri si porti, cat si pentru orice aplicatie in care tabla decupata se imbina cu designul.

Vezi proiecte

CUSTOM by RG Design

CUSTOM by RG Design reprezinta rezultatul cerintelor si ideilor dumneavoastra imbinate cu proiectarea si creatia noastra.
CUSTOM este departamentul „nascut” din experienta si pasiune pentru proiectele atipice. Este eticheta noastra cand vine vorba de indrazneala si provocari noi.
CUSTOM se refera la confectii metalice deosebite din orice punct de vedere. Deosebite prin design, deosebite prin alaturarea de alte materiale (sticla, lemn), deosebite prin scopul pentru care le doriti sau doar deosebite prin unicitate si efect arhitectural.
CUSTOM reprezinta acele proiecte izvorate dintr-o idee a dumneavoastra, dintr-o poza primita sau vazuta intr-o revista. Reprezinta acel proiect pe care doriti sa il realizati cu detaliu si atentie, dar nu aveti la-ndemana metodele sau dotarile necesare. La noi veti gasi echipa pregatita sa va asculte, sa va inteleaga dorinta, sa o proiecteze, sa se consulte cu dumneavoastra la fiecare detaliu, sa va ofere garantia realizarii perfecte si de durata.

Echipa noastra de sudori, operatori CNC, vopsitori si ingineri coordonatori va garanteaza reusita ideii.
Impreuna cu utilajul de debitare cu laser, ne-am dotat si cu un sistem profesional de vopsit in camp electrostatic lichid furnizat de SAMES KREMLIN, lideri mondiali in tehnica de vopsit automata si semi-automata. Tratarea si vopsirea suprafetelor devine asadar doar o chestiune de alegere si preferinta, putand astfel imbraca in zeci de culori si texturi confectiile noastre metalice.

Vezi proiecte

PROIECTELE NOASTRE

Vezi proiectele realizate de noi, din toate categoriile de servicii.

Vezi toate proiectele