RG DESIGN

Companie

Cine suntem?

Din 2007 RG Design ofera servicii complete pentru o gama larga de aplicatii din zona accesului auto si pietonal, atat rezidential, cat si industrial.

Misiunea RG Design

Proiectam si executam solutii optime pentru nevoile individuale si de business si ne dorim clienti multumiti de proiectele noastre si colaborarile impreuna cu noi. Ne adresam atat B2C, cat si B2B, oferind consultanta si proiecte personalizate pentru toate nevoile.

PROCESUL RG DESIGN

Cu o inaltă expertiza in domeniul tehnic si o abilitate eficienta de organizare, RG Design este aici pentru a satisface toate cerintele si asteptarile dumneavoastra. Ne recomanda mii de clienti multumiti si proiecte finalizate cu succes.

Concept

Avem capacitatea de realizare a celor mai indraznete si ambitioase proiecte printr-un departament dedicat exclusiv proiectarii, consultantei si distributiei de accesorii si feronerii pentru porti, usi si balustrade.

Creatie

Orice idee merita sisteme si accesorii moderne, rezistente si durabile. Tinem pasul cu inovatia si iti vom propune intotdeauna solutia optima pentru proiectul tau.

Finalizare

Punem mare pret pe calitate. Experienta noastra, impreuna cu produse testate si certificate, garanteaza acest lucru.

DESPRE NOI

Calitate și cele mai bune soluții!

Companie

SHOP ONLINE

Incurajam Creatia!

Doresti sa iti realizezi singur proiectul, dar ai nevoie de accesorii si feronerii profesionale?

Te invitam sa vizitezi shop-ul online unde vei gasi kit-uri promotionale cu accesorii zincate pentru porti batante, porti culisante, porti autoportante (porti in consola) si porti suspendate industriale.

Doresti sa iti automatizezi accesul in proprietate? Gaseste-ti automatizarea potrivita pentru poarta sau garaj. Pentru orice nelamurire, iti venim in ajutor!