Garduri și
porți

GARDURI ȘI PORȚI

Portile, in functie de modalitatea de deschidere se impart in 3 categorii principale: porti autoportante (in consola), porti culisante si porti batante (clasice).

Pentru o mai buna intelegere si pentru a va introduce in tema va vom prezenta, pe scurt, fiecare sistem in parte.

GARDURI SI PORTI

Usi de intrare Hormann aluminiu

GARDURI SI PORTI

Portile, in functie de modalitatea de deschidere se impart in 3 categorii principale: porti autoportante (in consola), porti culisante si porti batante (clasice).

SHOP ONLINE

Sistemul de poarta autoportanta este cel mai performant sistem de deschidere a portii prin culisare. Se instaleaza prin atasarea prin sudura a unei sine tip „C” de cadrul portii. Miscarea se va face su ajutorul a doua carucioare cu role, fixate in fundatie. Sistemul de poarta autoportanta a devenit unul dintre cele mai utilizate, atat in zonele rezidentiale cat si in cele industriale, in principal datorita usurintei in exploatare.

Ceea ce face o poarta autoportanta cea mai buna optiune:
● Usurinta in utilizare. Datorita faptului ca poarta este in consola, deci nu are contact cu solul, nu este necesar de fiecare data sa curatati calea de acces de zapada, praf, pietre, etc.
● Fiabilitate ridicata. Aceste sisteme sunt robuste, perfect create pentru utilizare frecventa, cu intretinere minima.
● Dimensiuni reduse. Conformata corect, o astfel de poarta nu depaseste in general cu mai mult de o treime lungimea golului (in pozitia inchis). Nu necesita amplasarea vreunei sine aplicate pe sol. Sina este atasata la partea inferioara a cadrului de poarta.

Componenta Kit-ului: doua (2x) carucioare cu role, sina de rulare, rola de ghidaj, opritor, capac, ghidaj superior.

Portile cu sisteme de deschidere prin culisare presupun miscarea de-a lungul unei sine aplicate pe sol. Sistemul este cat se poate de simplu, necesita insa o atentie sporita instalare si axare, astfel incat sistemul sa functioneze corect.

Accesoriile necesare acestui sistem de poarta sunt urmatoarele:
Sina de culisare. In general sunt 2 sectiuni ale unei astfel de sine: Tip “U” si tip “V”, in functie de forma canalului pe care ruleaza rolele. Cantitatea necesara de sina este dublul lungimii golului.
Rolele de culisare. Uzual, intalnim doua tipuri de profile de contact: “U” sau “V”, pentru a se potrivi pe canalul sinei si cateva diametre uzuale: 60mm, 80mm si 100mm, folosite in functie de dimensiunea si greutatea portii.

Alte accesorii necesare: Opritor, Ghidaj, Yala cu cioc, Incastru superior

Poarta batanta este cel mai uzual sistem de deschidere. Foile de poarta se vor deschide prin rotatie in axul unor balamale.

Exista multa tipuri si modele de balamale, destinate oricarei situatii din teren si oricarui tip si greutate de poarta.

Accesoriile principale ale unei porti batante sunt balamalele si acestea pot fi:
Balamale sudabile (clasice).
Balamale reglabile (cu disc, cu placa, cu bolt)
Balamale pentru sarcini mari cu rulment de presiune.
Balamale tip pivot.

Sunt sistemele de porti culisante de tip cortina, unde sina de culisare si carucioarele sunt amplasate la partea superioara a cadrului portii, astfel poarta practic nu are contact cu solul.
In functie de greutatea portii, va recomandam unul din cele 3 categorii de sisteme: pentru sina de 33x34mm, pentru sina de 42x54mm si pentru sina de 57x67mm.

Accesoriile necesare unei porti suspendate sunt urmatoarele:
Sina de culisare propriu-zisa. Aceasta se monteaza la partea superioara a golului.
Carucioarele cu role. Acestea pot fi cu 4 sau cu 2 role cu rulment. Se introduc pe canalul sinei de culisare, se prind de partea superioara a portii. Acestea permit si reglarea pe inaltime.
In cazul in care nu se doreste prinderea directa prin sudura a sinei de culisare se folosesc bride speciale, cu dimensiune specifica, astfel incat sa fixeze mecanic sina de elementele de sustinere.
La partea inferioara a portii se recomanda amplasarea unui ghidaj, ce nu permite miscarea in planul perpendicular portii.

Optional se pot monta opritoare la capatul de cursa.

Va oferim porți de aluminu și garduri durabile, funcționale și estetice executate din profile dedicate pentru porti, diferite sectiuni si modele.

Porțile de aluminiu pun in valoare imobilul si nu necesită întreținere speciala.

Vopsirea in camp electrostatic permite o gama larga de finisaje chiar si cu aspect lemn texturat.

Umplerea panourilor se poate face cu diferite forme ce permit aerisirea si dau un aer contemporan.

Durata de viata mare si fiabilitatea acestor produse le recomanda ca alternativa la variant de porti clasice executate din otel.

In completarea portilor, confectionam si montam bineinteles si panouri de gard.
Datorita dotarilor atelierului si personalului calificat putem realiza aceste porti si garduri intr-o varietate de modele si forme, folosind o gama larga de materiale, de la panouri simple din profile de otel, la aluminiu, lemn, table debitate CNC cu orice pattern, grilaje metalice, elemente din fier forjat, materiale plastice, sticla, etc.
Realizam astfel un design deosebit integrat perfect in arhitectura generala a constructiei. Putem crea proiecte caracterizate prin unicitate.
Avem posibilitatea de a zinca confectiile noastre metalice sau de a le vopsi in camp electrostatic. Asiguram astfel un finisaj superior calitativ si o durabilitate crescuta a elementelor.

Comercializam la nivel national feronerie si accesorii pentru porti. Avem una dintre cele mai variate game de produse din tara, reusind astfel sa raspundem majoritatii cerintelor proiectelor dumneavoastra.
Fie ca vorbim de feronerie si accesorii pentru porti culisante, autoportante, batante, suspendate, produsele noastre sunt profesionale si special concepute in acest sens. Sinele, accesoriile, majoritatea balamalelor sunt zincate in scopul de a avea o protectie la coroziune sporita. Solide si rezistente la uzura, elementele furnizate de noi au o durata foarte indelungata de utilizare.

Aveti intrebari sau neclaritati referitoare la un produs in sine sau la un sistem de poarta precum dimensiuni, accesorii suplimentare, mod de utilizare?

Va rugam sa ne contactati telefonic si va vom acorda consultanta necesara. Astfel, veti fi sigur ca produsul achizitionat respecta in tocmai nevoile proiectului dumneavoastra. Nu va veti trezi cu accesorii inutilizabile din care sa se creeze complicatii inutile.

Livram elementele de feronerie si accesoriile pentru porti la nivel national, prin intermediul curierilor rapizi. Elementele cu lungimea de pana in 3m se pot livra la adresa lucrarii iar sistemele cu elemente ce depasesc lungimea de 3 m se livreaza in cel mai apropiat de dumneavoastra sediu al curieriului rapid. Costul transportului se va calcula individual, in functie de caracteristicile fiecarei comenzi.

Va invitam asadar sa accesati pagina online a magazinului nostru, sa rasfoiti si sa cautati produsele necesare si detaliile lor tehnice, sau contactati-ne si configuram impreuna solutia potrivita.

accesorii usi si porti