SERVICII

Servicii

Calitate și cele mai bune soluții

Servicii complete oferite in proiectele noastre produse de calitate superioara ce au o durata de viata ridicata.

Suntem o echipa tanara si profesionista. Ne adaptam usor cerintelor dumneavoastra si datorita experientei cumulate avem capacitatea de a multumi cei mai pretentiosi clienti.

Lucram cu ingineri foarte bine pregatiti si tehnicieni instalatori cu vasta experienta in domeniu. Astfel putem coordona si duce la bun sfarsit orice proiect in care ne implicam.

PORTI GARAJ

GARDURI

FERONERII

SISTEME DE USI

AUTOMATIZARI

BARIERE

BALUSTRADE

USI DIN STICLA

COPERTINE DIN STICLA

CNC LASER DESIGN

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces. Suntem specializati in porti garaj, usi, feronerii si accesorii.

Producem, accesorizam, instalam si servisam o gama larga de produse destinate accesului rezidential și industrial. Comercializam si livram feronerii si accesorii pentru sisteme de acces pe care le echipam cu automatizari de la cei mai cunoscuti producatori.

Raspundem prompt si oferim solutii tehnice și consultanta în alegerea variantei potrivite pentru proiectul dumneavoastra, de la o simpla instalare de balustrada pana la cele mai complexe tehnologii pentru accesul industrial.

In SHOP veti gasi o multitudine de accesorii mecanice sau electrice pentru proiectele dumneavoastra, pe care le livram prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

SERVICII

Calitate și cele mai bune soluții!

Servicii Complete
porti garaj

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces: Producem, accesorizam si instalam porti garaj si garduri rezidentiale si industriale, Comercializam si livram o gama larga de feronerii si accesorii pentru porti (porti autoportante, porti culisante, porti batante, porti suspendate, porti telescopice) pe care le echipam cu sisteme de automatizare de la cei mai cunoscuti producatori: Hormann, Nice, Came, BFT.

In SHOP, veti gasi o multitudine de accesorii mecanice sau electrice si multe tipuri de feronerii pentru porti, pe care le livram prin curier pentru proiectele dumneavoastra individuale.

Am inceput in 2007 cu vanzarea si instalarea de usi sectionale automatizate pentru garaje rezidentiale si hale industriale.

Astazi, ne consideram un partener de incredere pentru orice dezvoltator rezidential sau industrial, cu know-how si experienta in livrarea si instalarea oricarui tip de deschidere, indiferent de specificatii sau cerinte.

Din 2012 ne-am propus sa infrumusetam terase, goluri de scara si intrari cu balustrade modulare din inox sau aluminiu, combinandu-le cu sticla, lemn sau cablu din inox pentru un aspect deosebit si modern.

Bineinteles, ne-am extins si catre derivatele acestor produse: copertinele din sticla, usi din sticla culisante si batante, compartimentari si pereti despartitori din sticla, balustrade integrale din sticla.

Distribuim la nivel national inclusiv elementele din inox sau aluminiu necesare realizarii acestor tipuri de balustrade modulare: o multitudine de modele de cleme pentru prinderea si fixarea sticlei, balamale si manere din inox, diferite diametre de teava rotunda din inox pentru stalpi si mana curenta, profile de aluminiu pentru prinderea sticlei.

Garantam pentru produsele si serviciile noastre, iar in caz de defectiuni intervenim prompt.

Folosim numai echipamente livrate de producatori cu renume, astfel ca avem acces la piese de schimb si solutii pentru orice situatie sau defectiune neprevazuta.

Detinem certificate de calitate si conformitate europene pentru elementele de feronerie si inox comercializate sau produse.

Efectuam atat interventii service de mentenanta si preventie, cat si interventii in post-garantie.

SHOP ONLINE