PROIECTARE

PRODUCTIE

INSTALARE

Proiectare

Ce stim si ne place sa facem?

Din 2007, acumulam experienta atat in domeniul accesului rezidential si industrial cat si in cel al confectionarii portilor, gardurilor si balustradelor. Imbinam materiale si tehnici de prelucrare pentru a putea raspunde eficient celor mai noi exigente din piata.

Suntem o echipa ce combina in mod natural dinamica, evolutia și dorinta permanenta de a oferi calitate. Portofoliul de proiecte finalizate este cartea noastra de vizita.

PROIECTARE - PRODUCTIE - INSTALARE

Calitate si cele mai bune solutii!

CONFECTII METALICE

Proiectare / Productie / Instalare

PROIECTARE / PRODUCTIE / INSTALARE

CONFECTII METALICE

Confectii metalice – Confectionam modele personalizate de porti batante, autoportante, culisante, panouri de gard realizate pe structura metalica. Varietatile de modele sunt practic nelimitate. Cream confectii cu profile metalice, tabla decupata CNC Laser, elemente din otel sau fier-forjat, aluminiu, WPC, lemn.

Game variate pentru toate bugetele: de la standard si simplu, la premium si detalii deosebite.

Montam si comercializam automatizari pentru porti si alte sisteme de acces (bariere auto, bolarzi, etc.) marcile NICE, BFT, CAME.

Consulta-ne pentru a putea alege dintr-o varietate larga de produse si modele. Avem intotdeauna solutia optima!

Balustrade modulare din inox sau aluminiu, combinate cu sticla, lemn sau cablu din inox pentru un aspect deosebit si modern.

Debitari CNC cu tehnologie Laser a tablei si profilelor metalice pentru garduri si porti, riflaje metalice de design si grilaje de mascare sau aerisire cu modele deosebite.

Folosim doar materiale de calitate si tratam suprafetele in functie de nevoi si destinatie. Oferim confectii zincate si vopsite in camp electrostatic.

SHOP ONLINE