Sistem Usa Glisanta

Oferim accesorii si feroneria specifica usilor din sticla batante sau culisante. Totodata ne ocupam de toate etapele unui astfel de proiect: de la masuratoarea efectiva, la proiectare, executie si montaj.

Sticla folosita in astfel de proiecte: fiind vorba de un element utilizat des, panoul unei usi din sticla trebuie sa se supuna cerintelor de rezistenta, securitate si utilizare repetata. Astfel, foaia trebuie sa fie securizata si cu grosimea minima de 8mm. Recomandam insa folosirea grosimii de 10mm, din conditii de rezistenta sporita si rigiditate suplimentara. Ca design, exista o multitudine de posibilitati, sticla putand fi: clara, sablata ( cu model sau fara), colorata in masa sau integral vopsita.

USI SI COPERTINE DIN STICLA

SISTEM USA GLISANTA

Usi de intrare Hormann aluminiu

USI SI COPERTINE DIN STICLA

Oferim accesorii si feroneria specifica usilor din sticla batante sau culisante. Totodata ne ocupam de toate etapele unui astfel de proiect: de la masuratoarea efectiva, la proiectare, executie si montaj.

COPERTINE DIN STICLA

SHOP ONLINE

Deschiderea se face paralel cu golul.
Sistemul de culisare este format din:

  • o sina de culisare, fixata deasupra golului
  • carucioarele fixate de foaia de sticla si atarnate pe sina de culisare
  • opritoarele de capat de cursa
  • ghidajul inferior al panoului de sticla
  • manerul usii, ce poate fi de diferite forme si marimi

Oferim acest sistem de feronerie in varianta din otel inoxidabil marca AISI304, rezistent, fiabil si usor de intretinut.

Sunt usile cu deschidere clasica, foaia de sticla rotindu-se in jurul unor balamale.

Acestea pot fi din inox satinat sau aluminiu eloxat, cu prindere pe perete sau de alt panou de sticla.

Oferim de asemenea o varietate de incuietori si manere, pentru a acoperi cu success cerintele dumneavoastra.

Va invitam sa accesati magazinul nostru online pentru a achizitiona feroneria necesara unei usi din sticla.

Copertinele din sticla sunt elemente usor de montat ce reprezinta atat o necesitate in a ne feri de intemperii cat si un element deosebit de design si arhitectura.
Sistemele de copertina livrate si montate de noi au latimea de cca 1m, inclinatie intre 0 si 10 grade si lungimea adaptabila. Practic se poate pune un numar nelimitat de panouri succesive. Este necesara prinderea copertinei la inaltimea de cca 800-930 mm pe perete, fata de foaia de sticla.

Sistemul in sine este format din:

  • un set de elemente din inox ce realizeaza prinderea sticlei de perete. Distanta maxima intre aceste prinderi este de 1100mm
  • sticla copertinei: aceasta trebuie sa fie securizata si laminata, cu grosimea minima de 12,76mm. Sticla poate fi clara, sablata sau colorata in functie de cerinta.

Pentru proiecte personalizate de copertine, realizate din alte materiale si cu alte forme si dimensiuni, va invitam sa ne contactati telefonic.