CNC Laser
Design

TABLA DECUPATA LASER

Pentru ca dorim in permanenta sa putem raspunde pozitiv si rapid nevoilor de pe piata, ne-am dotat atelierul cu un utilaj modern de debitare a tablei cu tehnologie LASER de ultima generatie. Astfel, ne-am deschis orizonturile si posibilitatile de productie catre un nou nivel de detaliu si design.

Putem debita table din otel- carbon (pana in 3mm) si otel inoxidabil (pana in 1,5mm) cu o precizie de 0.02mm, Taietura este, de asemenea, extrem de fina, astfel, debitarea personalizata sau doar gravura in metal nu mai reprezinta o provocare. Folosim acest CNC LASER DESIGN atat la crearea de modele unice pentru panourile de garduri si porti, cat si pentru orice aplicatie in care tabla decupata laser se imbina cu intr-un design general mai complex.

CNC LASER DESIGN

TABLA DECUPATA LASER

Usi de intrare Hormann aluminiu

TABLA DECUPATA LASER

Folosim sistemul CNC Laser Design atat la crearea de modele unice pentru panourile de garduri si porti, cat si pentru orice aplicatie in care tabla decupata se imbina cu intr-un design general mai complex.

tabla decupata laser

In ultima vreme piata cere tot mai mult, pe langa aspectele obligatorii legate de rezistenta si functiune si cerinte din ce in ce mai necesare de design. Orice element trebuie integrat intr-un ansamblu mai complex, ansamblu ce va reprezinta o arhitectura unitara a unei constructii, fie ca este vorba de una rezidentiala, industriala, spatii de birouri, etc.

Cu posibilitatea de debitare a oricarei forme cu precizia oferita de LASER totul devine mult mai usor de realizat. Nu mai exista constrangerea formelor standardizate a elementelor clasice utilizate, nu mai exista repetivitatea acestor forme. Designul va tine astfel, in foarte mare masura, de imaginatia proiectantului si a beneficiarului.

In loc de scandura, tevi, policarbonat, elemente de fier forjat, umplutura unei porti sau a unui gard poate dobandi un model unic. O tabla debitata in orice forma si cu orice model ia locul acestor elemente clasice, personalizand astfel fiecare proiect. De la modele cu forme rectangulare la eliptice, la modele cu totul abstracte, la imagini cu obiecte, animale, orice model devine realizabil.

O situatie asemanatoare este si in cazul balustradelor de tot felul. Nu doriti balustrade clasice, cu umpluturi realizate din teva, sticla, elemente de fier forjat, solutia este simpla: debitam orice model si forma in panouri din tabla pe care le folosim in cadrul proiectului. Le vopsim in orice culoare RAL. Avem si posibilitatea de vopsire in camp electrostatic, cu vopsea lichida, realizand astfel un produs finit de o calitate exceptionala, cu o durata de viata crescuta.

Acest tip de debitare CNC cu LASER a tablelor din otel carbon sau inox se preteaza excelent si industriei publicitare.

Putem realiza de la logo-uri de firme, la panouri publicitare, la produse publicitare in sine. Ne furnizati logo-ul sau desenul intr-un format vectorial, iar noi il vom debita intocmai.

Realizam elemente cu dimensiuni de pana la 1250x2500mm, acoperind astfel cea mai mare parte a cerintelor existente pe piata. Pentru elemente cu dimensiuni mai mari vom gasi o solutie de imbinare estetica si rezistenta. Putem zinca sau vopsi aceste elemente in orice culoare RAL.

Pentru finisaj de cea mai inalta calitate, folosim inclusiv vopsire in camp electrostatic, asigurand astfel o acoperire totala a suprafetei elementelor cu un strat uniform si cu rezistenta sporita.

Doriti sa mascati o gaura, un canal, o teava, fire electrice? Hai sa debitam CNC un element de acoperire. Poate avea orice forma si model. Transformam astfel o zona inestetica intr-un element de design in sine. Il vopsim in orice culoare RAL doriti. Pentru un finisaj de calitate superioara il putem vopsi si in camp electrostatic.

Doriti poate sa realizati jocuri de lumina intr-o anumita incapere? Foarte simplu: se pot monta lumini in spatele unor grilaje din tabla debitata LASER de noi. Lumina va crea astfel pattern-uri deosebite pe suprafetele inconjuratoare sau va evidentia un logo, mesaj scris, imagine, etc.

Acestea sunt doar cateva exemple de elemente pe care le putem confectiona. Imaginatia si necesitatea ne ofera insa posibilitatea de a solutiona multe alte situatii.

Intra in contact cu noi