Sisteme Automatizari Porti

BARIERE SI AUTOMATIZARI

Asiguram sisteme de automatizari porti compatibile tuturor modelelor de porti comercializate. Punem accent pe calitate, produse profesionale si confortul tau. Din aceste motive, lucram cu cei mai importanti producatori de automatizari la nivel european, precum HORMANN, NICE, CAME, BFT.

SISTEME AUTOMATIZARI PORTI

Usi de intrare Hormann aluminiu

BARIERE SI AUTOMATIZARI

Lucram cu cei mai important producatori de automatizari la nivel european, precum HORMANN, NICE, CAME, BFT.

SHOP ONLINE

Sigur ca sistemelor de porti vandute sau confectionate de noi le asiguram si partea de automatizare. Punem accent pe calitate, produse profesionale si confortul beneficiarului de aceea lucram cu cei mai important producatori de automatizari la nivel european, precum HORMANN, NICE, CAME, BFT.

Oferim service rapid, piese de schimb si bineinteles, garantie produselor comercializate de noi. Avem o echipa de profesionisti formata si calificata in acest sens, cu expertiza si experienta vasta.

Oferim motoare de puteri diferite, pentru a putea optimiza fiecare poarta la sarcina ei reala si la modul concret de utilizare.

Accesoriile necesare automatizarii acestor tipuri de porti sunt urmatoarele:
Motorul. Cu putere diferita, cu frecventa de utilizare diferita, noi va vom indruma intotdeauna catre varianta optima de care aveti nevoie. Motoarele furnizate de noi sunt fiabile, profesionale, garanteaza un timp indelungat de functiune, iar in cazul motoarelor marca NICE garantam servisarea sau inlocuirea componentelor defecte in cateva zile.
Cremaliera. Furnizam cremaliera metalica sau din PVC. Acest element se monteaza pe toata lungimea portii si face legatura intre motor si poarta.
Telecomanda. Cu design atractiv si numar diferit de butoane pe care se pot implementa functii diverse, telecomanda transmite comenzile de pornire-oprire a motorului. De pe aceeasi telecomanda puteti sa actionati portile si usile de garaj.
Lampa de semnalizare. Semnalizare si avertizare: evitati astfel situatiile accidentale in care uitati poarta deschisa sau nu observati ca aceasta se inchide.
Fotocelule. Sunt senzori ce intrerup miscarea portii in cazul aparitiei unui obstacol in zona golului de poarta, prevenind astfel accidentele in timpul functionarii.

Datorita miscarii rotative de inchidere specific portilor batante, automatizarea lor este diferita fata de cea pe care o regasim in cazul portilor culisante. Motorul va fi diferit, cu miscare diferita. Restul elementelor vor fi asemanatoare.

Accesoriile necesare automatizarii portilor batante sunt urmatoarele:
Motorul. Cu putere diferita, cu frecventa de utilizare diferita, noi va vom indruma intotdeauna catre varianta optima de care aveti nevoie. Motoarele furnizate de noi sunt fiabile, profesionale, garanteaza un timp indelungat de functiune, iar in cazul motoarelor marca NICE garantam servisarea sau inlocuirea componentelor in cateva zile. Motorul unei porti batante se va fixa de poarta cu ajutorul unor placute sudate de cadrul acesteia. Miscarea lui este de tractiune-compresiune, astfel realizandu-se deschiderea rotativa a portii.
Telecomanda. Cu design atractiv si numar diferit de butoane pe care se pot implementa functii diverse, telecomanda transmite comenzile de pornire-oprire a motorului. De pe aceeasi telecomanda puteti sa actionati portile si usile de garaj
Lampa de semnalizare. Este un element optional ce permite vizualizarea comenzii primita de motor. Practic in momentul in care functioneaza intermitent veti sti cu siguranta ca poarta este in miscare, evitand astfel situatiile accidentale in care uitati poarta deschisa, sau nu observati ca aceasta se inchide.
Fotocelule. Sunt practic senzori ce intrerup miscarea portii in cazul aparitiei unui obstacol in zona golului de poarta, prevenind astfel accidentele posibile in acest sens. Si acest element este unul optional.

Sistemele de bariere automate montate si furnizate de noi reprezinta solutia ideala in cazul parcarilor folosite intens, din cadrul zonelor rezidentiale, industriale, cladirilor de birouri, spatiilor comerciale, etc.

Sistemele de bariera folosite de noi sunt sisteme profesioniste, concepute pentru trafic ridicat si conditii de utilizare intensa. Accesul se poate face simplu, cu telecomanda individuala sau buton accesat doar de personalul autorizat, in cazul zonelor industriale. Marcile comercializate si montate de noi (NICE, CAME, BFT) sunt profesionale si totodata lideri de piata la nivel european. In cazul motoarelor marca NICE garantam servisarea sau inlocuirea componentelor defecte in cateva zile.

Barierele au motoare de putere diferita si brate de lungime diferita (uzual 3, 4 si 6m), asigurand astfel o functionalitate optima specifica regimului de utilizare.

Un stalp retractabil este alegerea potrivita pentru zonele in care se doreste restrictionarea totala sau partiala a accesului auto, fara a impiedica buna desfasurarea traficului pietonilor. Stalpii retractabili cu actionare manuala sau automata sunt piloni care pot fi confectionati din diverse materiale, cu grosimi si inaltimi diferite si pot avea numeroase culori.

Ei reprezinta o solutie in ceea ce priveste delimitarea spatiilor si se potrivesc perfect in zone precum: spatii destinate pietonilor, centre istorice, cladiri publice, spatii comerciale, parcuri industriale sau zone rezidentiale, parcari individuale, piete etc.

stalpi retractabili bariere