PROIECTARE

PRODUCȚIE

INSTALARE

Proiectare

Ce știm și ne place să facem?

Din 2007, acumulam experienta atat in domeniul accesului rezidential și industrial cât și în cel al confecționării porților, gardurilor si balustradelor. Îmbinăm materiale și tehnici de prelucrare pentru a putea răspunde eficient celor mai noi exigente din piata.

Suntem o echipa ce combina in mod natural dinamica, evolutia și dorinta permanenta de a oferi calitate. Portofoliul de proiecte finalizate este cartea noastra de vizita.

PROIECTARE - PRODUCTIE - INSTALARE

Calitate și cele mai bune soluții!

Proiectare / Producție / Instalare

PROIECTARE / PRODUCȚIE / INSTALARE

Confectionam modele personalizate de porti batante, autoportante, culisante, panouri de gard realizate pe structura metalica. Varietatile de modele sunt practic nelimitate. Cream confectii cu profile metalice, tabla decupata CNC Laser, elemente din otel sau fier-forjat, aluminiu, WPC, lemn.

Game variate pentru toate bugetele: de la standard si simplu, la premium si detalii deosebite.

Montam si comercializam automatizari pentru porti si alte sisteme de acces (bariere auto, bolarzi, etc.) marcile NICE, BFT, CAME.

Consulta-ne pentru a putea alege dintr-o varietate larga de produse si modele. Avem intotdeauna solutia optima!

Balustrade modulare din inox sau aluminiu, combinate cu sticla, lemn sau cablu din inox pentru un aspect deosebit si modern.

Debitari CNC cu tehnologie Laser a tablei si profilelor metalice pentru garduri si porti, riflaje metalice de design si grilaje de mascare sau aerisire cu modele deosebite.

Folosim doar materiale de calitate si tratam suprafetele in functie de nevoi si destinatie. Oferim confectii zincate si vopsite in camp electrostatic.

SHOP ONLINE